Quartisse Konyhatechnológia Kft.


Kedves Látogatónk!


A Quartisse Kft.-t 1995-ben alapítottuk, jelenlegi formájában 2001 óta működik, három magyar tulajdonos irányításával. A korábbi építőipari főtevékenységet a konyhatechnológiai berendezések kereskedelme és a tervezés váltotta fel.

A cég átalakításakor arra a szellemi tőkére építettünk, melyet több mint 10 év alatt a szakmában megszereztünk. Tudtuk, hogy az évek során kialakított személyes kapcsolataink és tapasztalatunk eredményessé teszik vállalkozásunkat.

A referencialistánkon látható, hogy tevékenységünk sokrétű: kivitelezésünkben elkészültek tálalókonyhák és főzőkonyhák is.
Partnereink számára komplett, működő rendszereket adunk át a tervezéstől, az engedélyezésen át a telepítésig, beüzemelésig, majd azt követően a garanciális és garancia időn túli szervizig.

Közvetlen gyári kapcsolataink lehetővé teszik, hogy Partnereink számára a rövid szállítási határidő mellett versenyképes árat ajánlhassunk.

Vállaljuk vendéglátó egységek, irodaházak, ipari létesítmények konyháinak:
- tervezését,
- szakhatósági engedélyeztetését,
- berendezések, eszközök teljes körű szállítását, beüzemelését,
- önkiszolgáló tálalósorok telepítését,
- rozsdamentes kiegészítŐk asztalok, mosogatók, stb.- gyártását,
- bárpultok asztalos és rozsdamentes acél munkáit,
- éttermi és konyhai eszközök szállítását,
- az általunk telepített rendszerek garanciális és garancián túli szervizelését.

Cégünk a vevői igények minél magasabb szintű kielégítése érdekében az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert dolgozott ki, és működtet, melyet a TÜV Nord-KTI Kft. tanúsított.

A sikeres együttműködés reményében várjuk jelentkezését.


  Telefon:246-2575

info@quartisse.hu